21 Mayıs 2013 Salı

Mantarlı Tavuklu Makarna



Malzemeler
250 gr tavuk eti
500 gr mantar
1 soğan
Tuz. Karabiber
1 tatlı kaşığı Fesleğen
2 yemek kaşığı soya sosu
250 gr makarna (yarım paket)
3-4 yemek kaşığı zeytinyağ

Yapılışı
Kuşbaşı doğranmış tavuk etleri, soğan ve zeytinyağıyla tavada sotelenir. Mantarlar temizlenip dörde bölünür, tavaya ilave edilir, mantarlar suyunu çekinceye kadar pişirilir. Son olarak soya sosu, tuz, karabiber ve fesleğen eklenip pişirme işlemi tamamlanır. Diğer yanda makarnalar haşlanır. Süzülen makarnalar sote ile harmanlanır. Sıcak servis edilir. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder