Malzemeler
- 250 gr makarna
- 1 adet küçük soğan
- 1-2 diş sarımsak
- 1 adet orta boy havuç
- 1 parça karnabahar
- 1 avuç ince kıyılmış beyaz lahana
- 100 gr kıyma
- 3 yemek kaşığı domates sosu
- yeterince tuz , karabiber
- zeytinyağı
- 1/2 çay bardağı sıcak su
Hazırlanışı
- Makarnalar bol suda haşlanır.
- Diğer yanda kıyma kavrulur.
- Sırayla soğan ve sarımsak, domates sosu, havuç rendesi, lahana ve karnabahar ilave edilir.
- Orta ateşte tüm malzemeler hafif kavrulur.Sıcak su ilave edilerek 10 dakika pişirilir.
- Sos suyunu çok çekmeden, haşlanmış makarna ile karıştırılır.
- Sıcak servis edilir.
- Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder